Hieke liet snel resultaten zien

“Wij hebben Bureau Ganzenveer 2.0 gevraagd om voor ons teksten te schrijven voor een brochure. Wij hebben zelf de onderwerpen samengesteld, maar Hieke van Hoogdalem heeft de complete tekstproductie voor haar rekening genomen. Daarbij heeft ze getoond zich goed te kunnen inleven in onze organisatie.

Dat leverde een paar mooie interviews op die zij heeft gebruikt voor de brochure.

Wat ik vooral leuk vond in de samenwerking, is dat Hieke makkelijk bereikbaar was en ook snel resultaten liet zien. Aan de teksten hoefde maar weinig veranderd te worden. Daarmee gaf ze blijk in korte tijd al goed ingewerkt te zijn in de organisatie.

Snelheid en voortgang van het project was voor ons belangrijk en daar hield Hieke goed de vinger aan de pols. Ze kwam zelf met suggesties en hield ons scherp om op tijd met gegevens te komen.

Het resultaat was een fraaie brochure die zeer goed ontvangen is in de organisatie. De <a href=”https://www.wegwijzer-in-muziek.nl/wp-content/uploads/KCZB-brochure_2015-04-08.pdf” target=”_blank”>KCZB-brochure</a> is gebruikt bij de drie grote koorfestivals van de KCZB in 2015 en heeft zo honderden koorzangers in het hele land bereikt.

Ik kan de creativiteit, taalvaardigheid en accuratesse van Bureau Ganzenveer 2.0 van harte aanbevelen.”

Je leert heel veel van Hiekes werk

“Hieke is een prettige collega die scherp de teksten controleert maar je ook motiveert om het zelf beter te doen. Je leert zo heel veel van haar werk. Inhoudelijk laat ze ook toe elkaar aan te vullen in kennis als dat het correctiewerk ten goede komt.”

Aantrekkelijke, gevarieerde en nieuwsgierigmakende recensies

“Hieke heeft voor de FASO-Nieuwsbrief diverse partituurrecensies in de rubriek ‘De recensie’ geschreven. Het ging daarbij o.a. om de beoordeling van de speelbaarheid en het niveau van werken uit de FASO-bibliotheek die niet of nauwelijks door amateurs gespeeld worden. Ze schrijft aantrekkelijke, gevarieerde en nieuwsgierigmakende recensies en doet dat met kennis van zaken, goed passend bij onze lezers. Ze heeft daarmee eveneens bijgedragen aan een goede uitstraling van onze nieuwsbrief. De samenwerking met haar was tot onze volle tevredenheid!”

Kracht: schrijven over muziek i.c.m. websites en nieuwe media

“Hoi Hieke,
Hoe is het daar? Ik krijg af en toe vragen van musici m.b.t. websites maken, is het dan OK als ik jouw gegevens doorgeef? Ik denk, als ik het zo heb meegemaakt, dat jouw kracht vooral zit in schrijven voor en over muziek, vooral in combinatie met maken van websites, nieuwe media enz.”