Hieke liet snel resultaten zien

“Wij hebben Bureau Ganzenveer 2.0 gevraagd om voor ons teksten te schrijven voor een brochure. Wij hebben zelf de onderwerpen samengesteld, maar Hieke van Hoogdalem heeft de complete tekstproductie voor haar rekening genomen. Daarbij heeft ze getoond zich goed te kunnen inleven in onze organisatie.

Dat leverde een paar mooie interviews op die zij heeft gebruikt voor de brochure.

Wat ik vooral leuk vond in de samenwerking, is dat Hieke makkelijk bereikbaar was en ook snel resultaten liet zien. Aan de teksten hoefde maar weinig veranderd te worden. Daarmee gaf ze blijk in korte tijd al goed ingewerkt te zijn in de organisatie.

Snelheid en voortgang van het project was voor ons belangrijk en daar hield Hieke goed de vinger aan de pols. Ze kwam zelf met suggesties en hield ons scherp om op tijd met gegevens te komen.

Het resultaat was een fraaie brochure die zeer goed ontvangen is in de organisatie. De <a href=”https://www.wegwijzer-in-muziek.nl/wp-content/uploads/KCZB-brochure_2015-04-08.pdf” target=”_blank”>KCZB-brochure</a> is gebruikt bij de drie grote koorfestivals van de KCZB in 2015 en heeft zo honderden koorzangers in het hele land bereikt.

Ik kan de creativiteit, taalvaardigheid en accuratesse van Bureau Ganzenveer 2.0 van harte aanbevelen.”